Levél Bencéhez (3)

33 hetes vagy. Sokat ficánkolsz, élénk, szerintem jó kedélyű baba vagy. Nem követelődzöl, bár megszokhattad, hogy mindig válaszolok jelzéseidre. Többször elmagyaráztam és még el is fogom Neked, hogy hamarosan ki kell bújnod a pocakból. Hogy vigyázz arra, hogy ne gabalyodj bele a köldökzsinórba, hogy ügyesen fordulj be a megfelelő pózba, hogy természetes módon alakulhasson majd a születésed.Hogy ne legyen szükség semmilyen mesterséges beavatkozásra, se fájdalomcsillapítókra. Igyekszem figyelni a légzésemre, gyakorolni a mély, nagy lélegzetvételeket, amik Téged szerintem leginkább elringathatnak.

Próbálom elmondani, hogy nem válunk el, attól, hogy megszületsz, hogy átkerülsz egy másik világra, mi ugyanúgy együtt leszünk. Semmi bántódásod nem eshet, vigyázunk Rád. A születésed és az, hogy kikerülsz jelenlegi biztonságot nyújtó helyedről, nem büntetés, nem azért történik, mert rossz lennél. Egyszerűen túlfejlődöd ezt a helyet, ez mindenkivel így történik.

Érezned kell, hogy a szeretet folyamatosan áramlik feléd, és ez így lesz születésedkor és azután is. Amikor – hamarosan – készen állsz, akkor elkezdődik a változás. Van időd még, nyugodtan készülj fel, én is ezt teszem. Ha már jönnél, mi várunk, akkor érezheted majd, ahogy odabent összehúzódnak a dolgok. Szűk lesz a hely, és lassan pulzálni kezd a tér. Ne ijedj meg, ez Érted van, Téged szolgál, így kell lennie, ez segít áthaladni a „kapun”, hogy megérkezz abba a világba, ahol én is vagyok. Ezek az összehúzódások segítenek haladni az úton. Úgy tűnhet, hogy elfogy a levegő, és szorít körülötted minden. Tudnod kell, hogy ez ideiglenes, és rövid ideig tart, a folyamat része. Ne félj, és ne ijedj meg tőle, segítünk, nem lesz semmi baj. Az átjáró, amin keresztül megérkezel ebbe a világba, szűk, ahol a fejecskédnek kell először átférnie, ha az megvan, akkor már simán megy az egész. Rövid ideig érezhetsz szorítást, de kérlek, haladj tovább a megkezdett úton, minél gyorsabban teszed ezt, annál hamarabb szűnik meg ez az érzés.

Ez a világ más, mint ahol most vagy. Hűvösebb, amit majd megszoksz, hidd el, nem olyan rossz. Bár Te éppen a legmelegebb időszakban érkezel majd, így talán ezt nem is fogod olyan erősen tapasztalni. Hangosabb, és másfajta hangok hallhatóak, mint ahol most vagy. Nehéz elmagyarázni, mifélék. Madárcsicsergést már hallgattunk, olyat sokat fogsz hallani, mert sok madárka él itt a környezetünkben, ismerősek lesznek majd. Ez a világ nagyon színes és fényes. Ezt mind-mind meg fogod szokni, hamarabb, mint gondolnád.

Azért érkezel erre a világra, hogy tapasztalj. Jót is, rosszat is, vidámat és szomorút. Mindent, amit csak lehet. Ez a hely erre való, ezért választottad, ebben fogunk Neked segíteni.

Advertisements

Itt hozzászólhatsz:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s