Levél Bencéhez (2)

Sokat ficánkolsz a hasamban. Egyelőre még féloldalasan szeretsz itt bent feküdni, a buksid van nekem jobb oldalon kicsit fent, a lábacskád pedig baloldalon lejjebb. Minden nap játszunk: én simogatlak a hasamon keresztül, néha kicsit megkopogtatom, megnyomkodom finoman egy-egy helyen (főleg köldök környékén), mire Te válaszolsz, és visszakopogsz. =)

Jó baba vagy, nincsenek durva mozgásaid, nem vagy agresszív, vagy túlságosan izgága. Néha éjszaka talán kicsit nyűgösebb vagy, amikor én sem tudok aludni, és félóránként másik oldalra kell fordulnom, hogy kényelmes legyen. Akkor, ugye, Neked is fordulnod kellene, hogy talán ne legyél fejjel lefelé, de erre nem vagy hajlandó, pedig helyed még lenne. Fontos lenne, hogy fordulj, hogy a fejecskédet lejjebb vidd, és ne farfekvésben kuckózd be magad.

Levél Bencéhez (2) Levél Bencéhez (2)

Éppen költözés közepén vagyunk. Átköltözünk egy olyan lakásba, ahol Neked is lesz egy kis szobácskád. Szerintem szeretni fogod. Tele van a környék illatos fákkal, zöld növényekkel, sokat fogunk majd sétálni a jó levegőn.

Apuci is sokszor simogat Téged a pocakomban, de neki nem válaszolsz olyan gyakran, mint nekem. Ő is nagyon szeret Téged. Nagyon jó dolgod lesz majd nála, mert sokat leszel az ölében, sokat fog játszani Veled, ringatni, felvidítani és ölelni, meglátod.

Advertisements

Itt hozzászólhatsz:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s