Én fénylek

Az alábbi írás Kozsdi Tamás (életrajz), A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép c. könyv szerzőjétől származik. Ajánlom mindenkinek – átgondolni, átérezni, átélni.

ÉN FÉNYLEK

Tegnap az jutott eszembe, hogy hogyan kezdődik egy szakrális rendszer felépítése, ha nem emberi szintről nézzük a szervezést.

És az első dolog az, hogy olyan emberek kellenek hozzá, akik elérték – akárhogyan – az ÉN FÉNYLEK állapotát. Ez nem a fénytest állapota, hanem azé, amikor én a fényemmel tudom magam körbevenni. Akkor is, ha elszívják, akkor is, ha sötét vesz körül, és akkor is, amikor észreveszem, hogy mások elvették. Képesség kell tehát hozzá, hogy fényt termeljek magamban. Ezt pedig 24 órában folyamatosan figyelned kell, úgy mint az éhséget. Ha megéhezel, ugye, eszel. Ha szomjazik a veséd, iszol. Ám ha elfogy a fényed, feltöltöd magad. És hidd el, ezekben a nehéz időkben ez 24 órás, mindennapi éber figyelmet követel meg tőled.

Hogy hol töltöd és hogyan, az egyéni technikai részlet, de tudd, hogy szakrálisan addig nem lehet a sakktáblára tenni Téged, hogy akkor kezd meg a játszmát, ameddig nem vagy bábu azonos. Paraszt vagy bástya, néha király vagy királyné. Mindenki kell, de csak az lehet a páston, aki elérte EGYEDÜL és mindenki más segítsége nélkül az ÉN FÉNYLEK állapotát.

Miért csak ilyen vehet részt szakrális rendszer építésben? Hát, mert ne azzal kezdjük már el, hogy akkor én segítek neked fényleni, te meg a másiknak. Esünk-kelünk, bukdácsolunk. De meddig még? Ez is kell, de a sakktáblára csak akkor vezetnek fel Téged, ha már fényt tudsz termelni. Bioáramban is gondolkodhatsz.

Gondold csak végig, milyen környezetben élsz és a házastársad, párod, szomszédod, főnököd, emléked, vágyad, fóbiád, akármid állandóan elvisz téged a fény állapotodból. Ilyenkor lelassul az emésztés, karikásabb a szem, kevesebb az életkedv, de mégiscsak valahogy fel kell töltődni. Ez az élet rendje, ezt tudod, de én nem életvezetésről beszélek Neked, mert úgy éled a napjaid, ahogy akarod, de azt tudnod kell, hogy ameddig nem vagy ÉN FÉNYLEK állapotban, addig nem lesz közöd szakrális rendszer építéshez.

Építeni az tud, akinek van hozzá hője, szer-e.

Felesleges azon beszélgetünk már (itt a TH-n (Térhullámokon, a szerző korábbi közösségi oldala – a szerk.)), hogy hogyan járd az utad a reiki szakkör és az Anasztázia olvasása között. Arra vagyok kíváncsi, hogy kész vagy-e már arra, hogy minden zavaró, ártó, ellenséges körülmény ellenére, 5-25 perc alatt (állapottól függően) újra tudod-e indítani a rendszered, hogy visszaállj a sakktáblád helyére? MINDIG, MINDENKOR, ha űrhajók potyognak az égből és ha atomot dobnak a fejedre, akkor is. Az UTOLSÓ LEHELETIG. Mert a szakrális rendszer azon fog múlni, hogy az építői és védői mennyi fényt bírnak magukból adni. Egyedül, egyenként, de majd összeadódva is.

El kell érned az én fénylek állapotát. Mindegy hogy. Kineziológiával, wellness-szel, meditációval, jógával, reikivel, katolikus imával, Anasztáziával, Arvisurával, Dzogchennel, Sai Babával, zenével, rajzzal, balettel, neked fénylened kell. Minden körülmények között. Ha csak 7-től 9-ig tudsz fényleni, hmm, az se rossz, de ezért még nem adnak neked sakk kockát. Még nem vagy elég jó a posztra lépni.

Az Isten se bolond olyan csatába küldeni, amelyikben tudja, hogy két lépés után összeesel. Inkább késlelteti a játékot és megvárja, hogy a legjobb csapat állhasson fel. Az Idő az Ő kezében van, ezzel operálhat és vár. De néha elfogy az idő és meg kell kezdeni a csatasorba állást. Leütik a gongot és akkor már nem lehet visszalépni, edzőterembe járni, sakkozni kell, és ott van szemben az ellenfél. Az erő másik oldala. MINDIG ott lesz és minden másodpercben beléd folyik akkor, ha te nem véded magad, mégpedig nem pénzzel, szőnyeg alatti buksifejjel, hanem fénnyel, fénnyel, fénnyel és fénnyel. Ez az egyetlen esélyed részt venni a “nagy csatában”. Népek csatája vagy világháború, mind csak egyen múlik: hányan és milyen erősen fénylenek.

A csata kezdetét veszi. Úgy érzem, hamarosan. Nem én indítom és nem is az Isten, egyszerűen csak fogd fel, hogy nem lehet tovább fékezni, kifutnak a kerekek és megfordul a világ, nincs várakozás, nincs lehetőség tovább várni és neked benne az a szerep jut majd, hogy fénylő légy. Ez életed záloga is és ezen múlik a harmadik világháború.

Magyarok népe, Szívek királynője, kalandba szólítalak. Hatalmad végtelen, az erőd véges, de itt vagyunk Veled. Mutasd az utat és ne engedd a Sátánt a virágaink közé. A kerted maradjon tiszta. AMEN.

2012. július 25

Advertisements

Itt hozzászólhatsz:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s