Egy képzelt világ

Képzelj el magadnak egy világot, ahol minden lehetséges. Az lehetsz, aki csak akarsz, minden álmod megvalósulhat, amit valaha is fantáziáltál magadnak. Vezethetsz Ferrarit, lehetsz sok-sok háborút nyert veterán hős, több száz vagy akár ezer taggal rendelkező társaság központja, a világ minden országát bejárt éppen fáradt utazó, vagy a legmenőbb srác a gangon, akiért minden lány megőrül. Képzeld el, hogy minden rólad szól és mindez akkor, amikor csak akarod. Nem számít, hogy éjjel van vagy fényes nappal, csak jelen kell lenned és megtörténik. Képzeld el, hogy két életed van. Vagy akár három. Vagy minden személyiségednek egy-egy külön világ. Mintha csak a dimenziók között ugrálnál, tértől és időtől függetlenül. Képzeld el, hogy az illúzió lesz a valóság, mely érzéseket, érzelmeket generál benned. Mely ugyanúgy örömöket és gondokat fakaszt, mint a valódi élet.

Mi is hát a valóság? Vajon ébren vagy már, vagy ez is csak álom? Esetleg az egész életed valaki más álmodja? Vagy talán álom az álomban? Honnan tudod, mi az igaz és mi a képzelet? Mi valóságos és mi illúzió?

Talán nem is számít. Talán semmi jelentősége nincs az egésznek, a lényeg, hogy teljes odaadással megéld, bármelyik világban, bármelyik dimenzióban is vagy éppen. Hogy tapasztalatokat szerezz. Nem számít, jót vagy rosszat, sőt, ha lehet, mindkettőből élj meg, amennyit csak lehet, mert akkor érzed át igazán, milyen is a másik oldal.

Mindenki a saját világából nézi az életet. A sajátját és másokét is. Ez a világ pedig sosem lesz azonos mások világával, és talán sosem lesz azonos a VALÓSÁGGAL. Illúzió az élet.

Advertisements

Itt hozzászólhatsz:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s