Alacsonyan a Tátrában

Álom, hajnal, ébresztő, kell egy kávé, hol a tej?, idő van, friss levegő, utcazaj, buszra fel, indulunk. Irány észak, napsütés, harmatcseppek, törékeny pipacs, de szép, kiszállnék, ködfátyol, márványkereszt, temető, határ, vastelep, téglagyár, hol vagyunk?, végre hegyek, kiszállás.

Hideg van, még mindig szép, most minden jó, kérek teát, még egy fotó, fenyőillat, kismadár, kis patak. Súlyos teher, lelki erő, félúton vagyunk, korán van még, menjünk tovább.

Lila virág, sok a felhő, kell a kabát, add a sapkát, szép nagyon. Zuzmós sziklák, megannyi gondolat, törpefenyők, esni kezd, havazik már, csúszik minden, bizonytalan az élet. Kettős kereszt, sokan vagyunk, kell a csoki, menjünk vissza, elestem, éhes vagyok, vigyázz jobban, még egy fotó, mikor eszünk, még mindig esik, gyönyörű, visszaértünk.

Gulyás leves, imádom, adj egy kis sört, szülinap, gombócok, forralt bor. Kutya kikísér, ereszkedünk, még mindig esik, már szeretem, nem fázom, még mindig szép, kis patak, kismadár, fenyőillat, öltözz át, együnk valamit, jöjjünk még!

Advertisements

Itt hozzászólhatsz:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s